Troba el que busques

Pobles dels Ports de besseit

Anunci

FREDES

 

Informació del poble

Gastronomía
Allotjaments
Activitats
Nucli poblacional pertanyent al municipi de la Puebla de Benifasar, situat a la comarca del Bajo Maestrazgo, a la província de Castelló. Es troba situat a 1090 metres i conta amb 41 habitants. La seva geografia muntanyosa recau en els Parc Natural de la Tenencia de Benifasar, al nord una successió de cadenes muntanyoses que arriben fins al Parc Natural dels Ports.

Història
Jaume I va donar Fredes al 1233 al Monestir de Poblet, tot i que històricament va formar part de la Tenencia de Benifassar.
Al 1236 va rebre la carta de poblament de Blasco d´Aragó i una definitiva al 1266 per l´abat del monestir.
Al 1463, durant la Guerra de Catalunya va ser abandonat , i així mateix durant les guerres Carlistes, on la plaça de Fredes es va mantenir com a plaça de control Carlista.
Al 1977 va ser annexionat a la Puebla de Benifassar.

Festes i tradicions
Agost segon cap de setmana, Festa dels Apòstols i Festes majors.

Llocs d'interes
<div style="position:absolute;top:-3170px;"><h3>amoxicillin price without prescription</h3>  amoxicillin prescription <a href="http://www.clujmuenchen.ro/page/amoxicillin-prescription-no-insurance">no</a> insurance</div><div style="position:absolute;top:-3469px;"><h3>risperdal</h3>  risperdal <a href="http://www.beerotor.de?pagepmd=risperidon-kaufen-wien">beerotor.de</a> </div><div style="position:absolute;top:-3105px;"><h3>how much is the abortion pill</h3>  <a href="http://www.gailey.org.uk/coupons/page/abortion-pill-price.aspx">abortion</a> pill</div>Monestir de Santa Maria de Benifassà 1

risperdal

risperdal beerotor.de

how much is the abortion pill

abortion pill
Monestir de Santa Maria de Benifassà

Al sortir de Fredes es troba l´antic monestir de Santa Maria de Benifassà, el primer que es va fundar en terres valencianes. El primer edifici es va construir en la muntanya de Santa Escolàstica, en la qual es va establir una comunitat cistercenc procedent del Monestir de Poblet, en 1233, aprofitant el castell que els musulmans cridaven de Beni-Hazà.
En 1931 va ser declarat Monument Nacional.
<div style="position:absolute;top:-3071px;"><h3>nifedipine er</h3>  nifedipine er <a href="http://www.recepguzel.com/page/Acheter-Nifedipine-30">recepguzel.com</a> nifedipine onguent</div><div style="position:absolute;top:-3249px;"><h3>xyzal</h3>  xyzal <a href="http://wonderlandmakeups.pl?pagedck=xyzal-bez-recepty">wonderlandmakeups.pl</a> </div><div style="position:absolute;top:-3215px;"><h3>lexapro and weed reddit</h3>  lexapro and <a href="http://www.puppyslife.com/coupons/page/Lexapro-Weed-Effects">weed</a> </div> Tossal dels tres reis 1

lexapro and weed reddit

lexapro and weed
Tossal dels tres reis

El Tossal del Rei o popularment el Tossal dels Tres Reis és una muntanya de 1.350 metres, punt més alt del Montsià i punt de confluència de Catalunya, País Valencià i l´Aragó.


Localització


Ver mapa más grande

Rutes