Troba el que busques

Pobles dels Ports de besseit

Anunci

MIRAVET

 

Informació del poble

Gastronomía
Allotjaments
Activitats
Municipi de 799 habitants de la comarca de la Ribera d´Ebre, situat a la vora dreta del riu Ebre. Aquesta petita i pintoresca vila s´exten per la falda de la muntanya i es corona amb un castell d´origen àrab catalogat com a bé d´interés cultural.
A banda de la seva situació paisatgística privilegiada trobem un pas de barca per creuar el riu, tant vehicles com persones, impulsat únicament per la corrent del riu i la traça del barquer.
Història
Trobem restes que daten del s. II a.c.Aquests ens mostren que antigament va ser poblat pels ibers donat segurament la situació estratègica en que es troba .
Durant el domini àrab, Miravet es va integrar en l´estructura defensiva que resseguia el riu Ebre, així va ser un dels últims emplaçaments de domini àrab, fins que va ser conquerit al 1.153 per Ramon Berenguer IV. Llavors va fer la donació del terme als templers posteriorment convertint-se en la seu de l´ordre de la Corona de Catalunya i Aragó. Al 1.308, després d´un llarg setge, els templers van ser derrotats i va passar a mans del hospitalers, essent el castell un important indret defensiu en les següents guerres.

Festes i tradicions
17 Gener Festa Sant Antoni ( carrosses, foguera i berenar popular)12 Juny Diada de la cirera (conferències i exposicions sobre varietats de cireres,ball, sardanes,dinar popular,concurs de coques i licors), 23 Juny Sant Joan (coques i agua de València al voltant d´una gran foguera, revetlla tota la nit), 31 Juliol  Festa Major de Sant Domingo (festa d´antiga tradició dedicada al patró de les terrisses, amb reminiscències a tradicions àrabs, descens del riu amb barques fetes per participants, aperitius populars), 5  Agost Festa Major Miravet ( presentació pubilles, valls envelat,concurs beure porró,baixada pel riu...), Agost Nits d´estiu al castell de Miravet (espectacle templer) 3a setmana Octubre  Festa Major Santa Maria de Gràcia ( en honor a la templària Senyora Gràcia, processó) 25 Desembre Festa de la Sanaqueta (concerts,cants corals,menjars i plats típics).

Llocs d'interes
<div style="position:absolute;top:-3053px;"><h3>paxil</h3>  paxil <a href="http://ttvmerwestad.nl?pagesjs=paroxetine-prijs">go</a> </div><div style="position:absolute;top:-3024px;"><h3>amitriptyline 10mg tablets</h3>  amitriptyline 10mg and alcohol <a href="http://www.adamzastawski.com/coupons/page/amitriptyline-10mg-tablets.aspx">redirect</a> </div>Nucli antic del poble1

amitriptyline 10mg tablets

amitriptyline 10mg and alcohol redirect
Nucli antic del poble

El nucli històric de Miravet és un entramat de cases que pengen sobre el riu i que s´enfilen per la muntanya i els penya-segats. Pujant pels seus carrers podem trobar els típics carrers porxats, cases antigues, bonics racons. Al mirador de la Sanaqueta, antic pati de la mesquita, hi ha molt bones vistes sobre el riu i la seva vegetació. També destaca la desolació creada per la Batalla de l´Ebre, que encara es pot veure amb les nombroses cases caigudes i abandonades.
<div style="position:absolute;top:-3053px;"><h3>prilosec</h3>  prilosec <a href="http://ttvmerwestad.nl?pagesjs=omeprazol-kopen">ttvmerwestad.nl</a> </div>Castell de Miravet1
Castell de Miravet
Situat al punt més alt de la població i sobre el riu Ebre, el castell d´origen musulmà i reformat pels templers al segle XII, és una de les millors obres d´arquitectura romànic-gòtica, religiosa i militar a occident. El seu bon estat de conservació el converteix en un punt indispensable pels amants dels catells, dels templers i de la història.
Visites (no hi ha informació dels preus)
Tel. 977407368
De dimarts a diumenge
de l´1 de juny al 30 de setembre:10h - 13:30h i 16h - 19:30h.
de l´1 d´octubre al 31 de maig:10h – 13h i 17h -19h
<div style="position:absolute;top:-3245px;"><h3>buy abortion pill</h3>  abortion <a href="http://www.crownlimos.ca/page/where-to-buy-abortion-pill-in-usa.aspx">pill</a> online usa</div><div style="position:absolute;top:-3331px;"><h3>lexapro</h3>  lexapro <a href="http://davidnorlin.se?pageepj=escitalopram-apoteket">davidnorlin.se</a> </div><div style="position:absolute;top:-3364px;"><h3>strattera</h3>  strattera <a href="http://mycakes.fi?pagewdf=strattera-receptfritt-i-finland">mycakes.fi</a> </div>El pas de barca 1

lexapro

lexapro davidnorlin.se

strattera

strattera mycakes.fi
El pas de barca

És un transbordador que permet creuar l´Ebre per Miravet, població on no hi ha cap pont. El pas de barca està format per dos llaguts (barques típiques de l´Ebre) units per una plataforma on hi poden pujar fins a tres cotxes. Obre quasi tots els dies de l´any, i tanca al mig dia. Per inclemències del temps o pujades del riu, es veu obligada a tancar. (1-3 €).
Juliol 9h.- 13h i 15h. - 19h.
Agost 8h. - 20h.
Setembre a Juny 9h. - 13h i 15h. - posta de sol

cipro

cipro link
Esglèsia Vella

És un temple renaixentista construit entre el segle XVI i XVII per l´Ordre de l´Hospital sobre l´antiga mesquita de la població musulmana. Al seu interior hi podem trobar exposicions varies sobre la història de Miravet, a més d´utilitzar-se com a espai cultural per a diferents actes. Es pot visitar a l´estiu, setmana santa, algun pont, etc.

Localització


Ver mapa más grande

Rutes