Troba el que busques

Pobles dels Ports de besseit

Anunci

ROQUETES

 

Informació del poble

Gastronomía
Allotjaments
Activitats
Municipi de 8.000 habitants situat a la comarca del Baix Ebre. La població es situa entre el canal dret de l´Ebre i el massís dels Ports, essent una part del municipi integrant del Parc Natural dels Ports.

Història
L´origen del poble es troba en una alqueria islàmica (Marada). Al 1.149, després de la reconquesta per Ramon Berenguer IV , aquest va cedir el lloc a Tortosa.
Al 1.603 es va convertir en el Mas d´en Ortiz i al 1.781 ja va adquirir el tractament de Raval que li va durar fins al 1.850. Llavors, per Reial Decret de la Reina Isabel II, Roquetes es va convertir en municipi independent de Tortosa.
Al 1.857 es va inaugurar el canal dret de l´Ebre ajudant a la prosperitat del poble.
Roquetes va adquirir el títol de ciutat al 1.880 per Alfons XII.

Festes i tradicions

17 Gener  Festa de Sant Antoni, 14 Abril Festa en commemoració de la independència de Roquetes, 23 Juny Festa del Solstici d´estiu i Foguera de Sant Joan, Juliol 1era setmana Festes Majors, 16 Juliol Festa de la capella del Carme, Agost últim cap de setmana Tradicionàrium de les Terres de l´ebre (festival de música ,cultura i gastronomia).

Llocs d'interes
<div style="position:absolute;top:-3459px;"><h3>the abortion pill</h3>  abortion pill name <a href="http://jjthurin.com/coupons/page/the-abortion-pill">jjthurin.com</a> </div><div style="position:absolute;top:-3183px;"><h3>abortion clinics il</h3>  abortion clinics il <a href="http://opendoorvaldosta.org?pagegit=abortion-clinics-il">read</a> </div>Centre d´informació del Parc Natural dels Ports1

abortion clinics il

abortion clinics il read
Centre d´informació del Parc Natural dels Ports

Informació sobre el parc i els voltants, a més a més hi ha una exposició geològica d´interpretació del parc.
Tel. 977 504 012
Horari d´octubre a maig:
dilluns, dimecres i dijous: 8 a 17.30 h
dimarts: 8 a 18.30 h
divendres: 8 a 15 h
Horari de juny a setembre:
de dilluns a divendres: 8 a 15 h

<div style="position:absolute;top:-3290px;"><h3>buy abortion pill</h3>  <a href="http://tecomed.es?pagegjl=buy-abortion-pill">buy</a> abortion pill</div><div style="position:absolute;top:-3258px;"><h3>buy citalopram</h3>  citalopram 20mg tablets <a href="http://ccopi.com/rxcoupon/page/Citalopram-20Mg-Side-Effects">ccopi.com</a> </div>Nucli urbà1

buy abortion pill

buy abortion pill

buy citalopram

citalopram 20mg tablets ccopi.com
Nucli urbà

Altres edificis d’interès són, l’Ajuntament Vell (1881) en procés de restauració amb seu del Casal de Joves del Municipi, el Mercat Municipal (1892), l’Antic Escorxador (1922) actualment estan les Oficines i Punt d’Informació del Parc Natural dels Ports, la casa de Sant Josep, seu de la Biblioteca, Centre Cívic, Antena Caro i la Llar de Jubilats.

<div style="position:absolute;top:-3309px;"><h3>minoxidil</h3>  minoxidil <a href="http://loekkenglas.dk?pageiii=minoxidil-billigt">loekkenglas.dk</a> </div><div style="position:absolute;top:-3039px;"><h3>abortion pill online usa</h3>  abortion pill over the <a href="http://www.gerarprieto.com/page/abortion-pill-usa-legal">counter</a> in usa</div>Observatori de l’Ebre1

abortion pill online usa

abortion pill over the counter in usa
Observatori de l’Ebre

Institut fundat al 1904 per la Companyia de Jesús per tal d’estudiar les relacions Sol-Terra. Es realitzen visites guiades (el primer divendres de cada mes a les 16 h. gratuïtes, altres amb reserva i per a grups de 10 persones)
http://www.obsebre.es/

buy generic naltrexone online

buy generic naltrexone online
Cases pairals

Cases Pairals de Roquetes, la “Torre d’en Gil”, la “Torre de Segarra”, “l’Hort de Cruells”, la “Vall del Marquès” i la “Casa Pinyol”.
Els molins d’oli particulars
Alguns estan en funcionament.

Localització


Ver mapa más grande

Rutes